Waarom moet u voor ons kiezen?


KIEZEN VOOR ERVARING

LVP werd opgericht in 2001. We zijn erkend en geregistreerd onder het nummer 09-08-1-. LVP is lid van de Confederatie Bouw.

LVP werd in 2011 bekroond met een bronzen medaille tijdens de nationale wedstrijd voor Belgische zwembadbouwers in de categorie binnenzwembaden.

EEN TEAM VAN 20 MEDEWERKERS OM UW PROJECT TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN

LVP beschikt over zijn eigen teams, een compleet wagenpark, een atelier voor onderhoud en dienst na verkoop en een toonzaal verspreid over twee verdiepingen.

WAARDENBESEF

De kwaliteit van de menselijke relaties, een persoonlijke service, advies op maat en focus op innovatie en creatie… dat is de drijvende kracht achter onze onderneming.

 WIJ STAAN IN VOOR ALLE WERKZAAMHEDEN VAN A TOT Z

Ons team van specialisten verzorgt alle fasen van de bouw van uw toekomstige zwembad van A tot Z. Bouw van uw buiten- of binnenzwembad, installatie en aansluiting van de verschillende apparatuur, graafwerkzaamheden vóór de bouw, plaveien en aanleg van de omgeving na de installatie, onderhoud en dienst na verkoop.

WIJ LUISTEREN NAAR U EN STAAN U STEEDS BIJ MET ADVIES

Het ontwerp van een zwembad is een complex project. Dat is dan ook de reden waarom we uw stijl en uw voorkeuren moeten kennen, en waarom we in de eerste plaats rekening moeten houden met de technische beperkingen van uw terrein. Onze raadgevers helpen en staan u bij in uw project.

DE FAMILIEMENTALITEIT

Via teamwork en een hartelijke ontvangst willen we dicht bij de mensen staan.

 

 

 

 

lvp_facade

portes_ouvertes-11